S2Mf: Corporate Finance & Transactional Services - bedrijfswaarderingen - due diligence - waardecreatie - recovery

Shares to Multiply

contact & mail


+31(0)6 51471104

Wie we zijn

Eigenaar en initiatiefnemer van S2Mf is Charles Verheije die zijn doctoraal econometrie behaalde in 1989 en hierna de postdoctorale controllers opleiding met goed gevolg heeft afgelegd. Werkzaam geweest als controller, business ontwikkelaar, investment manager, financieel directeur, en betrokken bij financieringen, venture capital, overnames en diverse herstructureringen.

S2Mf werkt vanuit een netwerk-gedachte waarbij expertise wordt ingeschakeld wanneer nodig.

Betrokkenen zijn ervaren professionals die zelf in de modder hebben gestaan. Als kapitein op het schip met inhoudelijke en praktische expertise heb je nu eenmaal meer ervaring en kun je meer met minder. Doen!

Wij staan voor resultaat en bestaan bij de gelegenheid met de mensen die nodig zijn.

Werkwijze

Wij zijn practiserende professionals en niet specialisten pur sang. Wij werken uit kennis en ervaring en zijn daardoor in staat snel en adequaat te handelen en weten wanneer specialisten noodzakelijk zijn.

Fase 1

In korte doorlooptijd en met een quick scan, bepalen wij in ratio wat voor uw situatie de belangrijkste richting, aandachtspunten en acties zijn. Los van het 'object' is dit voor de verschillende diensten niet verschillend. 
Wij opereren onafhankelijk en zijn niet a priori genegen uw oplossingsrichting als uitgangspunt aan te nemen. De analyse in combinatie met practische en realistische kennis helpt u in het nemen van de juiste beslissingen. Vreemde ogen dwingen. Aan u echter de keuze.

Fase 2

Indien akkoord en in onderlinge samenspraak stellen wij ons samen met u en uw organisatie verantwoordelijk voor executie en implementatie van de doelen en akties die gesteld zijn.

Voor advies alleen kunt u beter bij anderen terecht. Wij zijn gericht op executie, ons advies is derhalve praktisch en to the point.

Het is niet onze uitdaging uw idee en wens in vervulling te brengen. Het is onze uitdaging het beste te bewerkstelligen.